Prototípus készítés

Prototípus készítés

Ötletből Kézzelfogható Valóság

Az első fázis a PROTOTÍPUS GYÁRTÁS, amely során kézzelfoghatóvá válik egy elképzelés vagy tervezés. Ebben a szakaszban az ügyfélkapcsolattartás kiemelten fontos, mivel közvetlen kommunikációval hatékonyabban tudjuk megvalósítani az ügyfél igényeit. Nem létezik számunkra lehetetlen feladat; még a legkülönlegesebb kihívásokra is találunk megoldást. Nemcsak a saját tervezéseinket készítjük, hanem szolgáltatásként vállaljuk a prototípus gyártás minden lépését, igényre szabottan és magas színvonalon.

Innovatív 3D-s Nyomtatás

Részletgazdag és precíz!

A 3D-s nyomtatás területén az FDM, SLS és SLA technológiákat alkalmazzuk, hogy precíz és részletgazdag prototípusokat hozzunk létre. Az ügyfél igényeinek megfelelően választjuk ki a legmegfelelőbb nyomtatási technológiát, biztosítva a termék optimális minőségét és funkcionális megfelelőségét.

Színvonalas Festési Megoldások

Emeld ki termékeidet esztétikusan!

Festési megoldásainkkal a prototípusok nemcsak funkciójukat látják el, hanem esztétikai szempontból is kiemelkedőek lesznek. Az ügyfél kívánságai szerint egyedi színekkel és felületkezelésekkel tehetjük vonzóbbá a terméket, így növelve annak piaci esélyeit.

Lézervágás és Gravírozás

Gyors és gazdaságos megoldások!

Lézervágás és gravírozás használatával képesek vagyunk fémeket, fa alapanyagokat és műanyagokat vágni és jelölni. Ez a módszer gazdaságosabb és gyorsabb megoldást biztosít, ez különösen fontos a nagyobb szériák esetében.

Tartós Fiber Jelölés

Egyedi azonosítás és logók!

Fiber jelöléssel részletes és tartós jeleket helyezhetünk el a prototípusokon, fémeken és különleges felületeken, legyen az akár üveg is. A fém gravírozás különösen fontos, ha egyedi azonosítást, logókat vagy egyéb információkat kíván megjeleníteni a terméken.

Precíziós Lemez Munkák

Stabil és pontos megoldások!

Lemez vágás és hajlítás során fém alkatrészeket formázunk pontosan és precízen, biztosítva a prototípus struktúrájának stabilitását. A lemezelemek hajlítása tökéletesen illeszkedik a projekt többi részéhez, megtartva a termék szerkezeti integritását.

Részletes 3D Szkennelés

Pontos visszamodellezés és mérés!

A 3D-s szkennelés és mérés során részletes adatokat gyűjtünk egy meglévő tárgyról. Ezeket az adatokat felhasználva tudjuk visszamodellezni a megsérült vagy hiányos alkatrészeket. A készülék gyártása esetén a precizitás elengedhetetlen, amit koordináta mérés segítségével biztosítunk, és az eredményt jegyzőkönyvben adjuk vissza.

Hatékony Kis Szériás Öntés

Teszteld termékeidet gyorsan és hatékonyan!

Kis szériás öntés révén lehetőséget adunk ügyfeleinknek, hogy kisebb mennyiségben is kipróbálhassák és tesztelhessék termékeiket a nagyszériás gyártás előtt. Az öntési technológiák alkalmazásával gyorsan és hatékonyan váltjuk kézzelfoghatóvá a tervezési elképzeléseket.

Privacy Preference Center